Yeni eve taþýnanlara alýnacak hediyeler
Yeni ev, yeni heyecan demek. Sevdiklerimizin heyecanýný küçük hediyelerle daha da artýrabiliriz.
Kategori : Gayrimenkul Rehberi
10 Haziran 2016 10:03
27894 kere okundu.
Yeni eve taþýnanlara alýnacak hediyeler
Yeni ev, yeni heyecan demek. Sevdiklerimizin heyecanýný küçük hediyelerle daha da artýrabiliriz.
Kategori : Gayrimenkul Rehberi
10 Haziran 2016 10:03
27894 kere okundu.

Yeni ev, yeni heyecan demek. Yeni taþýnan biriyle bu heyecanýný paylaþmak, sizin için de mutluluk verici bir deneyim. Fakat ev ziyaretine gitmeden önce hepimizin aklýna gelen, “Hangi hediyeyi götürsem?” sorusu yok mu...

Satýlýk veya kiralýk konuta taþýnanlara alacaðýnýz hediyelere karar verirken önce karakterlerini (neþeli mi, ciddi mi?), sonra ihtiyaçlarýný (yeni evli mi, öðrenci mi?) göz önünde bulundurmanýz gerekir. Ýþte, size yardýmcý olabilecek birkaç öneri:

Çatal Býçak Seti

Yeni eve taþýnan kiþi, klasik tarzda biri mi? O zaman çantalý ve yaldýzlý bir takým seçebilirsiniz. Capcanlý, genç ruhlu biri mi? O zaman rengarenk, desenli takýmlar tam ona göre. Kolay bir fikir ama her zaman kullanýþlý.

Fincan Seti

Fincan setlerinin modasý hiçbir zaman geçmez. Aðýr desenlerden, hafif ve modern tasarýmlara, kutulu setlerden askýlý setlere kadar birçok model arasýndan en hoþa gidecek seçeneði yeni ev hediyesi olarak götürebilirsiniz.

Nevresim Takýmý

Yatak odasý için ilk akla gelen hediye nevresim takýmýdýr. Pastel ya da canlý tonlarda bir takým, çiçeði burnunda ev sahibinin her zaman kullanabileceði bir hediyedir. Taþýnma ilkbahar veya yazýnsa pamuklu ve hafif kumaþlarý, sonbahar veya kýþýnsa pazen gibi kalýn kumaþlarý tercih edebilirsiniz.

Saklama / Düzenleme Kutusu

Evlerin her odasýnda kullanýlabilen dekoratif saklama kutularý veya sepetler son yýllarýn favori aksesuarlarýndan. Bez, keçe veya hasýr olanlardan þaþmayýn; kartona mümkün olduðunca yönelmeyin. "Dolap içinde de saklanabilsin." derseniz raflara uygun olan dikdörtgen þekilli ürünlerden seçebilirsiniz.

Salon Çiçekleri

Yeni eve taþýnanlar çiçekleri ve çiçek bakmayý sevenlerdense onlara, bakýmý kolay ve görüntüsü hoþ olan salon çiçeklerinden hediye edebilirsiniz. Kýsa ömürlü olan ve kuruduktan sonra çöpe atýlan süs bitkileri yerine, böyle uzun ömürlü bir hediye, hoþ bir “güle güle otur” jesti olur.

Kanvas Tablo

Kanvas tablolar da son yýllarda dekorasyon alanýnda epey yükseliþte. Tek parça tablolarýn yaný sýra birkaç parçalý tablolarda odalara bambaþka bir hava katar. Ünlü ressamlarýn eserlerinden soyut görsellere kadar sýnýrsýz sayýda çeþitten birini seçebilir veya taþýnan kiþiye özel bir baský yaptýrabilirsiniz.

El Emeði Hediyeler

Ýlgilendiðiniz bir hobi varsa veya eliniz sanata yatkýnsa asla unutulamayacak ve büyük ilgi görecek, kiþiye hediyeler hazýrlayabilirsiniz. Örneðin, el örgüsü bir battaniye, origamiden yapýlmýþ bir buket veya kendi yaptýðýnýz bir rölyef yýllarca saklanmaya aday, deðerli bir hediyedir.


#