Burçlara Göre Ev Kokusu Seçimi Nasýl Olmalý?
Evinizin kokusunun kiþiliðinizi yansýtmasýný istiyor, ancak piyasadaki onlarca farklý ürün seçenekleri arasýnda kararsýz mý kalýyorsunuz?
Kategori : Sektörden Haberler
31 Mayýs 2018 09:35
12594 kere okundu.
Burçlara Göre Ev Kokusu Seçimi Nasýl Olmalý?
Evinizin kokusunun kiþiliðinizi yansýtmasýný istiyor, ancak piyasadaki onlarca farklý ürün seçenekleri arasýnda kararsýz mý kalýyorsunuz?
Kategori : Sektörden Haberler
31 Mayýs 2018 09:35
12594 kere okundu.

Evinizin kokusunun kiþiliðinizi yansýtmasýný istiyor, ancak piyasadaki onlarca farklý ürün seçenekleri arasýnda kararsýz mý kalýyorsunuz? Belki de burcunuza göre ev kokusu seçimi yapmanýz, sizin için hem seçenekler arasýnda kaybolmanýzý önleyecek hem de kiþiliðinizi yansýtacak kokuyu bulmanýzý kolaylaþtýracak. Ýþte sizler için derlediðimiz burclara göre ev kokusu önerileri:

Koç

Koç burcu insanýnýn en belirgin özelliklerinden biri enerjik olmasýdýr. Siz de enerjinizi ev halkýyla ve misafirlerinizle paylaþmak istiyorsanýz enerji verici ev kokularýna yönelebilirsiniz. Portakal, limon, greyfurt gibi turunçgil kokularý sizler için son derece uygundur.

Boða

Boðalar her ne kadar her konuda çarpýcý olmayý sevse de, koku konusunda genellikle daha hafif ve tatlý seçeneklere yönelirler. Þeftali, kavun gibi tatlý meyve kokularý Boða insanýnýn evi için idealdir.

Ýkizler

Yine enerjik burçlardan biri olan Ýkizler’in evi, adeta kocaman bir çiçek buketi gibi kokmalý. Hem göze, hem de buruna hitap etmesi için burcunuzun uðurlu çiçekleri olan gül, mimoza, ve çiðdemden oluþan bir potpuri hazýrlayabilirsiniz.

Yengeç

Hassas, duygusal, ve romantik Yengeçler için de çiçekler olmazsa olmaz. Ancak burçlara göre ev kokusu tercih ederken, burçlarýn gruplarýný da göz ardý etmemekte fayda var. Su grubuna mensup Yengeçler de bu nedenle yosun, nilüfer gibi suda yetiþen bitkilerin kokusunu evlerinde kullanabilirler.

Aslan

Klasik, aðýr, ve kaliteli bir tarzý benimsemiþ Aslanlar’ýn evleri de genellikle bu tarzlarýndan izler taþýr. Gül, orkide, ya da lavanta gibi özel çiçeklerin esanslarý, Aslanlar için ev kokusu olmaya müsaittir.

Baþak

Baþaklar her ne kadar düzen ve temizlik takýntýlarýyla bilinseler de, aðýr kokulardan pek hoþlanmazlar. Bu nedenle, temizliði çaðýrýþtýracak sabunumsu ve pudramsý hafif kokular onlarý çok daha mutlu edecektir.

Terazi

Zarafet ve estetiðin burcu Terazi de klasiklerden kolay kolay vazgeçemeyen burçlar arasýnda. Hafif, fakat benzersiz ve çarpýcý kokusuyla her daim bir klasik olmuþ vanilya, Terazi insanlarýnýn evleri için en doðru seçim.

Akrep

Akrep, Su grubunun belki de en tutkulu burcu. Tutku dolu, iddialý, dikkat çekmeyi seven Akreplerin evi için önerimiz yoðun baharat ya da gül kokularý.

Yay

Yaylar genellikle mistik, gizemli, ve sýcakkanlý insanlardýr. Kiþisel geliþim, meditasyon, ve felsefe gibi konularla yakýndan ilgilidirler. Bu mistik havayý evinizde de yakalamak istiyorsanýz, sedir, sandal aðacý, ve adaçayý gibi bitkilerin güçlü, ama rahatlatýcý kokularýndan faydalanabilirsiniz.

Oðlak

Oðlaklar genellikle rahatlarýna düþkün olup sadelikten hoþlanýrlar. Bir Oðlak olarak evinizde keyifli bir atmosfer yaratmak için kahve kokusu idealdir. Ayrýca kahverenginin de Oðlak burcunun uðurlu renklerinden olduðunu hatýrlatalým.

Kova

Marjinal ve hayalperest Kovalar evlerinde de sýradýþý þeyleri denemeye bayýlýrlar. Fazla bilinmeyen egzotik meyve kokularý Kovalarýn evine farklý bir hava katacaktýr.

Balýk

Zodyak’ýn belki de en duygusal burcu olan Balýklar için yasemin veya menekþe gibi yumuþak ve romantik çiçek kokularý harika bir seçim.